Compleet alarmsysteem voor een vast bedrag per maand

Uw beveiliging is goed geregeld en voldoet voor een Klasse 2 certificaat! Kies ook voor monitoring door meldkamer, vakkundig onderhoud en GPRS.

1 bezoeker per 10 vierkante meter

Voldoe aan de nieuwe eisen zonder extra personeelskosten. Met een automatische klantenteller heb je live inzicht hoeveel mensen er binnen zijn. Bekijk de video voor meer informatie.

Optimale camera-netwerk beveiliging

Uw camera is verbonden met het internet. In verreweg de meeste gevallen is het apparaat gekoppeld aan één van de poorten in uw modem, simpel gezegd één van de toegangsdeuren van uw netwerk. Omdat de digitale misdaad niet stil staat, is deze Safe Connections ontwikkelt om uw camerasysteem en beelden veilig te houden.

Kies voor de juiste bodycam

Draagbare apparaten worden veel gebruikt voor de veiligheid van uw team en instructies op afstand. De belangrijkste vereisten voor een goede bodycam zijn: tweerichtingsaudio tussen platform en apparaat, clusterintercom tussen apparaten, HD-bewaking, paniekknop, grote batterijcapaciteit.

Verhoog de veiligheid van uw hotelgasten en personeel

Een hotel heeft een grote doorloop van gasten. Om verschillende diensten beter te beheren en de veiligheid van de hotelgasten en personeel te waarborgen, is het noodzakelijk om een camerabewakingssysteem te installeren.