Gevoel van veiligheid werd flink verhoogd
19 april 2017
’t GOY – Het Fruittelersechtpaar Henk Uijttewaal en Doreen de Bruin uit ‘t Goy (gemeente Houten) plaatste afgelopen winter een camerabewakingssysteem van All Right Security op hun erf, om hun gevoel van veiligheid te vergroten. Dankzij LTO Ledenvoordeel waren zij goedkoper uit.

Het bedrijf werd van vader op zoon doorgegeven. Henk: “We zijn een middelgroot bedrijf, 13 hectare, peren en een beetje appels. Een eenmansbedrijf.” Opvolging is er niet, dus het echtpaar geniet van het bedrijf zolang het kan. Dat doen ze wel graag met een veilig gevoel en daar schortte het vorig jaar nog aan.

Vanuit huis heeft het echtpaar geen zicht op wat er op het bedrijf gebeurt. Om die reden kochten zij jaren geleden al een simpel camerasysteem. Dat bleek niet genoeg. Henk Uijttewaal: “Afgelopen herfst kwam iemand gereedschap ‘lenen’, we hebben het nog niet terug. De beelden bleken niet genoeg om de dief te achterhalen.”

Om die reden ging Henk op zoek naar een beter camerabewakingssysteem. “Ik had al verschillende offertes opgevraagd, toen ik een artikel over LTO Ledenvoordeel las. De eigenaresse van All Right Security kwam persoonlijk langs en ze gaf ons een goed gevoel. Ze dacht echt met ons mee.” Ook over de monteurs is Henk zeer tevreden. “Dat waren echte Wizz Kids, zeg maar. Ik begreep niets van wat ze deden. Maar ze wisten mij wel heel goed uit te leggen hoe het werkt.”

Sindsdien hangen er vier camera’s, verspreid over het bedrijf. In de keuken hebben Henk en Doreen duidelijk overzicht over hun bedrijf. Later is er een uitbreiding gedaan in de vorm van een alarmsysteem. Doreen is er erg blij mee. “Ook als ik alleen thuis ben, voel ik me veiliger.” Dat komt ook door de alarmknop. Als er iets gebeurt, ook als ik een hartaanval zou krijgen, kan ik erop drukken en dan komt de politie meteen.” Dat laatste gebeurde al eens, per ongeluk. Doreen: “Ik bukte voorover, waardoor het alarm af ging. De politie stond snel op de stoep.”

Voor deze en andere kinderziekten kwam snel een oplossing. Henk: “We hebben wel eens storing gehad, maar All Right Security heeft het altijd binnen 24 uur opgelost. Ik ben daar heel tevreden over.”
Op afstand kunnen Henk en Doreen met de app op hun telefoon alles in de gaten houden, met de app op de telefoon. Doreen: “Heel handig.” Dat de beelden scherp genoeg zijn, weet Henk ook al. “We waren eens een dag weg en er zou iets bezorgd worden. Het pakket waren we kwijt. We hebben de beelden teruggespoeld en zo konden we zien dat de buurvrouw het pakket in een andere schuur veilig had weggezet.”

https://www.ltoledenvoordeel.nl/gevoel-veiligheid-werd-flink-verhoogd/

LTO Ledenvoordeel Beste keus 2019

Download center

Download hier de handleidingen en laatste versie van onze software

Nieuws categorieën