M-Perception in Maastricht is pure lifestyle. Een superstore, voor de zelfbewuste, stoere man die weet waarin hij zich lekker voelt, wat bij hem past. Een winkel waarin veel gebeurt ook, dankzij de unieke blend van kleding, accessoires, een Barbershop en zelfs een Denim Repair Atelier. Bluesmuziek op de achtergrond, artisticiteit, koffie of een lekker biertje en oprechte interesse maken dat iedere man zich hier thuis voelt. Eigenaar Martijn van Bergenhene-gouwen koos voor de slimme toepassing van camerabewaking in zijn store.

All Right Security kreeg de opdracht een systeem te plaatsen dat precies doet waaraan M-Perception behoefte heeft. “Bij ons staat niet het verkopen centraal, maar het contact met de klant. Daar gaat de aandacht naar uit. Camera’s bieden een stuk veiligheid, maar geven ons tegelijk houvast om nog beter als team te presteren. Hoe benaderen we de klant, staan we vaak met de rug naar de ingang, hoe is het overzicht tijdens een event? Dankzij de beelden kunnen we onszelf verbeteren. Daar wordt de zaak maar vooral de klant beter van.” All Right Security kwam na het eerste telefoontje van Martijn meteen langs om met hem te bepalen waar de camera’s moesten komen en welk type camera het meest effectief zou zijn.

De prijs voor het complete systeem viel mee. “De verhouding prijs/kwaliteit is goed. Bij aanschaf van drie camera’s was de vierde zelfs gratis. Altijd fijn. Belangrijk was ook dat ik meteen een overzicht van de totale kosten inclusief montage kreeg.” De montage van het bewakingssysteem in M-Perception werd onlangs gerealiseerd. Lekker vlot. “De monteurs
begonnen om 8.30 uur en waren rond 13.00 uur al klaar. We hebben nauwelijks last gehad van de montage, alles werd keurig gedaan en opgeruimd.” Over het systeem is Martijn van Bergenhenegouwen zeer te spreken. “De beeldkwaliteit van de camera’s is erg goed! Ik kan goed inzoomen. Zelfs als de verlichting uit is, leveren de camera’s prima beeld.”

LTO Ledenvoordeel Beste keus 2019

Download center

Download hier de handleidingen en laatste versie van onze software

Nieuws categorieën