‘Zo kan ik meekijken op de werkvloer’

Frank heeft nog geen inbraak of overval meegemaakt, maar de behoefte aan camerabewaking was er wel. Frank: “Er werken zo’n vijftig medewerkers bij mij en gelukkig heb ik loyaal en betrouwbaar personeel. Maar het is in het verleden ook weleens mis gegaan. Als je interne fraude wilt voorkomen of hiertegen wilt kunnen optreden dan is camerabewaking een goede oplossing.” Maar er zijn meer voordelen vertelt Frank: “Ik heb drie zaken en ik kan onmogelijk overal tegelijk zijn. Dan is het prettig om af en toe mee te kijken op de werkvloer. En ook zicht te hebben op wat er achter de schermen gebeurt.”

Personeelsplanning
Ook op het gebied van personeelsplanning kan camerabeveiliging uitkomst bieden. “Als ik zie dat het rustig is bel ik op om aan te geven dat een medewerker alvast naar huis kan. Of andersom: als het druk is roep ik extra mankracht op.”

Kortingsregeling KHN-leden
De samenwerking met All-Right Security beviel Frank zo goed dat hij onlangs ook zijn alarmsysteem door hen heeft laten installeren. Frank: “Ik had al een installatie elders, maar daar ben ik vanaf gestapt. Ik ben heel tevreden over de samenwerking met All-Right Security, dit was voor mij dus een logische stap. Via KHN profiteer ik bovendien van de kortingsregeling voor KHN-leden. Ik bespaar dus ook nog op de kosten van de installatie.”

Persoonlijk contact
Groot voordeel is het persoonlijke contact. Frank: “Als horecaondernemer weet ik hoe belangrijk dit is. Maar bij veel grote bedrijven zie je na het aangaan van de overeenkomst niemand meer. Contracten worden vaak stilzwijgend verlengd. En als je vraagt of er iemand langs kan komen, ben je zomaar weer een jaar verder. Bij All-Right Security is dit anders. En als ik een vraag heb zijn ze altijd bereikbaar. Zowel telefonisch, via de mail of sms, krijg ik direct antwoord.”

All-Right Security biedt all-in-horecapakketten camerabewaking en inbraakalarm. Kijk op khn.nl/allrightsecurity en profiteer ook van de speciale KHN-ledenprijzen!

LTO Ledenvoordeel Beste keus 2019

Download center

Download hier de handleidingen en laatste versie van onze software

Nieuws categorieën