Misdaad in kaart voorbeeld

Camerabewaking

Elke situatie is verschillend, zowel van pand met de inrichting tot de doelstelling tot gebruik van de camera’s, wat wil men zien. Een scala van technische mogelijkheden staan ons ter beschikking om het juiste camera bewakingssysteem aan te bieden die voldoen aan uw verwachtingen en budget.

camerabewaking-content

Er zijn diverse mogelijkheden als het om camerabewaking gaat. Kiest u voor eenvoudige observatie of is gezichtsherkenning van cruciaal belang voor u. Wilt u misschien op afstand inkijken en terugkijken. Wij kunnen u vakkundig adviseren welke oplossing het beste past wij uw wensen.

Beeldopslag vindt plaats middels harddisk recorders. Een uitgebreid programma aan mogelijkheden kunnen wij u aanbieden. Beeldschermen zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Afhankelijk van de toepassing kan de keus worden gemaakt. All-Right Security zorgt voor een koppeling met uw Smartphone, Tablet en PC zodat u uw camera’s altijd live kunt bekijken en waar nodig te allen tijde uw zaak kunt beheren.

Met alleen een camerabewakingssysteem bent u er nog niet

Camerabewaking eist specifieke KnowHow. Naast technische kennis, is kennis van beveiligingstechnieken essentieel. All Right Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met gediplomeerde medewerkers en dit is zichtbaar in het volledige proces van verkoop, aanleg van het systeem tot de service 24/7.

Download onze brochure (3.8MB PDF)

OVER WELK TYPE BEVEILIGING WENST U MEER INFORMATIE?