Wat is een automatische klantenteller?

Met een automatische klantenteller heb je live inzicht hoeveel mensen er binnen zijn.
Bekijk de video voor meer uitleg.

Weet hoeveel klanten er binnen zijn

Er kunnen rapporten worden gegenereerd op basis van gegevens die zijn verzameld door mensen tellende camera’s in winkelgebieden gedurende een specifieke periode. Rapporten kunnen bijdragen aan verbeterde personeelsplanning en het verbeteren van marketingstrategieën.

Waar lopen uw klanten warm voor?

Deze camera’s registreren de beweging van de klant gedurende een bepaalde periode en geeft temporele dichtheid en ruimtelijke statistieken weer in verschillende kleuren. Ontdek gebieden die klanten het meest hebben bezocht en waar klanten de neiging hebben langer te blijven.

Ontdek de pijnpunten in de wachtrij

Wachtrijen kunnen een echt pijnpunt zijn, zowel voor klanten die moeten wachten als voor retailers die verlies van efficiëntie ervaren en mogelijk lagere omzet.

Detecteer hitte in een vroeg stadium en bescherm uw magazijn/winkel

Wanneer een brand ontstaat, willen we dit zo snel mogelijk gedetecteerd hebben om een ware nachtmerrie te voorkomen. Deze Bispectrum Dome camera is een perfecte aanvulling op uw rookmelders die op rook detecteren.
Deze camera reageert op hitte. De gewenste temperatuur kunnen we instellen volgens wat gangbaar is voor uw assortiment aan producten.

Wilt u graag een
persoonlijk adviesgesprek?

Wilt u meer informatie over
onze alarmsystemen?

Ervaringen van INretail-leden