Bij Roderick Dekker en zijn team is direct duidelijk dat de veiligheid van zijn personeel en gasten voorop staat. Zo werkt hij met een vaste groep portiers die zorgen voor de veiligheid vóór en in zijn twee horecazaken in Haarlem. Deze portiers kennen elkaar, zijn goed op elkaar ingespeeld en onderhouden – samen met de eigenaar – goede contacten met de gemeente en met de horeca commandanten in de stad.

Bij Polo Bar zijn camera’s geïnstalleerd en bij Bugsy’s worden dit jaar nog camera’s geplaatst. Alle medewerkers van het bedrijf zijn getraind hoe ze om moeten gaan met agressie, hoe ze dit gedrag herkennen en wat ze dan moeten doen. Verder wordt aan gasten duidelijk gemaakt welk gedrag wel en niet wordt geaccepteerd. Zo wordt gewerkt met ‘4 slag en dan uit’-concept en is er een zero tolerance beleid met betrekking tot drugs.

In beide zaken zijn pinapparaten om zo min mogelijk cash geld te hebben, wordt gewerkt met een afroomsysteem op drukke dagen en zijn er kluisjes voor persoonlijke bezittingen van personeel.

Roderick heeft via het KHN Ledenvoordeelprgoramma in zijn beide bedrijven een camerasysteem en inbraakalarm van All Right Security geplaatst.

LTO Ledenvoordeel Beste keus 2019

Download center

Download hier de handleidingen en laatste versie van onze software

Nieuws categorieën